fbpx

Benned élő nő… workshop

Ez egy igazán csajos program, ami nőkről szól nőknek, az énidő tartalmas eltöltésével.

Professzionális szakértelmével vesz a kezei közé egy sminkes/fodrászmester – Niki,  és én, mint fotós és életviteli tanácsadó.

 

Kinek ajánlom ezt a programot?

Az ügyfelek általában a 35 év feletti  korosztályából kerülnek ki. Egyedül élők, családosok, édesanyák és nagymamák. Életüknek olyan szakaszában vannak, amikor változás történt körülöttük a családban, kerek évfordulóhoz érkeztek, avagy egyszerűen óhajtják a változást és a bakancslistájukra felkerült egy vagány énidő program.

Többen jártak már az eseményen, akik ajándékként kapták a lehetőséget barátjuktól, szeretteiktől, voltak sokan, akik önszántukból, kíváncsiságból.

Szinte mindenki arról számol be, hogy a program, majd a kapott képek látványa mélyen megváltozatta az önmagáról alkotott képet.

Ha magabiztos és elszánt nő vagy, neked az élmény megtapasztalásának lehetőségét adja, ahol 1,5 órán keresztül önmagaddal foglalkozhatsz, és a csapatunk szakmailag asszisztál hozzá.

Bizony, modell leszel a kezeink között; érzelmekkel, komolyan és játékosan.

Kihozzuk a benned élő nőt!

Miről szól a program?

Nem akarunk átváltoztatni!

Az esemény a belülről felmerülő igényedhez szolgál segítségként, vizuálisan és játékosan támogatva.

Nem használunk sémákat, egyénre szabottan az intuícióinkra hagyatkozva dolgozunk, azt azonban érdemes megemlíteni, hogy összeszokott trendkövető csapat vagyunk.

Helyileg hol zajlik?

Tatai stúdióban.

 Hogyan zajlik az esemény?

A meghirdetett időpontokban kerül megrendezésre tatai helyszínen.

Egy alkalommal maximum 5 jelentkezővel tudunk foglalkozni, egymást követő, előre lefoglalt időpontokban. Ezzel is erősítve a fotózás intimitását, ahol csak Te, a sminkes-fodrász kolléganőm és én vagyunk jelen.

A jelentkezők kb. 1,5 óránként váltják egymást.

Azonban egyéniben is van lehetőséged megugrani a programot.

Mik a teendőid, ha jelentkezel?

  1. Írásban (e-mail) megadod az elérhetőséged, majd felveszem veled a kapcsolatot.
  2. Megbeszéljük a fotózás időpontját.
  3. Elkérem a neved, címed, telefonszámod. Kiállítom az előleg számlát 5 000 Ft -ról, ezzel biztosítod a részvételed a programban. A fennmaradó összeg a helyszínen fizetendő készpénzben.
  4. Levelet kapsz tőlem, amelyben minden technikai információt a rendelkezésedre bocsájtok: időpontod, pontos helyszínleírás térképpel, tudnivalókat a felkészüléssel kapcsolatban, öltözködési, kozmetikai és hajápolási tanácsokról, és egy kisfilmet modellpózokról.
  5. Kérek pár sort e-mailben (hobby, munka, család, érzelmi beállítottság, titkos vágyak, érdeklődési kör, elképzelés, és pár fénykép) magadról. Fontosnak gondolom, hogy testileg, lelkileg és fejben is felkészüljél a fotózásra. Legyél együttműködő, hogy az eredmény pazar és egyedi legyen.

Hogyan választod ki a képeket?

A fotózás után 3-4 munkanappal elküldöm számodra a vízjelzett nyers képeket, amelyekből  kiválaszthatsz 20 db képet, amit magazin minőséggel utómunkázok.

Miután megtörtént részedről a kiválasztás, a kész képek elkészülésére várnod kell kb. 10 munkanapot, ezeket online úton kapod meg.

Ár:

meghirdetett napokon: 59 000 Ft (magánszemély részére, céges számla esetén az összeget + 27% áfa terheli)

Baráti társaság együttes foglalása esetén (min. 4 fő fölött) kérj egyedi árat!

Amennyiben fehérneműs képekkel is szeretnéd kiegészíteni a sorozatodat:

+ 15 000 Ft felárért ezt is megteheted. (magánszemély részére, céges számla esetén az összeget + 27% áfa terheli)

Az ár tartalmazza az alap sminket, az alap frizurát és a fotózást.

Ha ugyanezt a fotózást egyéniben szeretnéd: kérj ajánlatot!

A későbbiekben további képeket is vásárolhatsz!

Jelentkezz most!
vagy
Vásárolj ajándékkártyát szerettednek!

Visszajelzések a programról

“Az ember évtizedeken keresztül keresi önmagát, én is. Amikor rátalálunk arra az emberre, akik vagyunk, akkor kezdődik igazán az életünk!

Az utóbbi pár évben körvonalazódott, hogy ki is vagyok én tulajdonképpen. Éreztem a sok-sok évet, magam mögött, amint összerendeződött, mint egy puzzle, ahol minden egyes darabkának, megvan a maga helye!

Az önmagunkról kialakult véleményt határozottan befolyásolja a külvilág is. Milyen emberek vagyunk az Ő szemükben?

Mi az, amit látnak belőlünk, és mi az, amit nem?

Amikor eljön az idő, és leteszünk valamit az asztalra, akkor nincs mese, felelősséget kell vállalni azért, akivé váltunk. Nekem a kineziológia került az asztalra, sokan így ismernek, de hogy ki van e mögött a munka mögött, azt nem látják.

Egy szerephez rendelt arc, viselkedés csak az egyik oldala az éremnek, de egy vállalkozó is lélegzik, eszik, bohóckodik, mulatozik, ő nem csak a komoly, céltudatos szakember.

A kíváncsiság vezérelt, vagy karcolni szerettem volna a határaimat, pontosan nem tudom, de bejelentkeztem Csillához egy fotózásra.

Egy nő mindig szép akar lenni. Teljesen mindegy, hogy épp milyen szerepben van.

A női szépség létezik. Bár sokan vagyunk, akik elrejtettük csigaházunk legmélyén, talán a múlt emlékei, talán egy félreértett pillanat miatt, de már ébredezünk, és keressük…

Maga a fotózás nagyon jó hangulatban zajlott, sokat nevettünk. Csilla lazasága, biztatása segített abban, hogy ne a fényképezőgépre figyeljek, tudjak fesztelenül jelen lenni.

Amikor végeztünk, azt gondoltam, hogy „jól, van, túl vagyunk rajta, majd meglátjuk mi lesz belőle”.

Igazából később derült ki, hogy ez a „közömbösség” csak a várakozás elfojtott izgalma volt.

Amikor pár nap múlva átválogattuk a képeket, megláttam magam egy másik ember szemével.

Ráébredtem arra, hogy bátran megmutathatom magam más emberként is, mint ahogy sokan ismernek, és akkor nagy kő esett le a szívemről.

Pedig „csak egy fotót” szerettem volna…

Kell bátorság ahhoz, hogy kilépjünk a komfortzónánkból!

A fotózás kiléptet! Nem érdemes kihagyni, mert nagyszerű érzés, amikor egy-egy szerep mögül kikandikálva élvezhetjük azt, akik vagyunk!

Bíztatok mindenkit, hogy nézze meg magát egy másik szemszögből, mint eddig! Nevezzen be egy fotózásra, és bízza rá magát Csillára!”

 

Andrea – kineziológus, párkapcsolati- és ifjúsági coach, gyermekterapeuta

feltöltődtem, kikapcsolódtam.

Szinte észrevétlenül, mégis teljes tudásával, tapasztalatával Csilla ott volt mellettem és az ötleteinkből, érzéseimből megalkotta a számomra oly kedves pillanatot.”

Minden pillanatát élveztem, olyan arcaimat láttam viszont a képeken, amit Csilla látott meg bennem! Elképesztő profi, művészi, ugyanakkor játékos és bájos képek születtek! Újra mennék…”

Feledve minden mostani és jövőbeni kínt … A kész fotók láttán az álam a földig nyúlt. Élveztem minden percét és most már azt is tudom, hogy ezt minden nőnek ki kell próbálnia!!!”

mint Csilla szeme által. Mikor a fotós szeme rálát a lélekre, amely a testben ölt formát. Kivételes élmény volt.”

hogy Csilla valami különlegeset fog alkotni. Gyönyörűen megálmodott terem, tökéletesen eltalált kinti helyszín, szelídség, figyelmesség, érdeklődés, határtalan nyugalom és kreativitás. Mintha megállt volna az idő arra a néhány órára. Abban a légkörben, melyet Csilla megteremt, még a legbátortalanabb fotóalany is biztonságban érezné magát. Ez az odaadás tükröződik a képeken is, melyek a legnagyszerűbb pillanatokat örökítik meg. Hálásan köszönöm!”

Nemcsak csodás képekkel gazdagodtam, hanem egy élménnyel is. Igazán remek napot tölthettem el egy fantasztikus fotózáson, jó volt olyan képeket alkotni, amely örök emlék marad. Csilla nagyon segítőkész és profi, sokat tanulhattam tőle, nagyon jó érzéke van megragadni a tökéletes pillanatokat és abból kihozni a legjobbat.”

akivel biztos, hogy egy laza, jó hangulatú fotózásra számíthatsz, mert pillanatok alatt felold benned minden zavart és feszengést, elkerülve a műmosolyt és mesterkéltséget. Így mindenképpen jó végeredményre számíthatsz! Ha még nem készült Rólad portré mindenképp próbáld ki.”

Maximalista és profi. A lécet magasra teszi, kamerájával igazi, csillogó gyöngyszemeket alkot. Ajánlom őt, ha igazán egyedit akarsz!”

átlépni a saját határaimat és félelmeimet. Fogalmam sincs mi történt, de Csilla mesterien előhozta belőlem azt a nőt, akit eddig még én sem ismertem. Talán úgy tudnám megfogalmazni a legrövidebben, mintha szombat reggel magam mögött hagytam volna a régi, szorongásokkal és félelmekkel teli énemet és Csilla segítségével rátaláltam arra, akit önmagam elől is rejtegettem. A képeket látva pedig teljesen ledöbbentem. A tekintetemben egyszerre véltem felfedezni a bennem lévő játékos, huncut kislányt és a szeretnivaló nőt, aki levette az álarcait és végre merte megmutatni igazi önvalóját.”