fbpx

Szabadtéri fotózás / Stúdió fotózás / Glamour/Intim - Kosztümös - Esküvő

Szabadtéri fotózás

 • Az évszakok színeinek és fényeinek maximális kihasználása, a személyfotózás környezetében legfőképpen ezek érvényesülnek.
 • Helyszínek: Tata és környéke, Tatabánya és környéke, Budapest és budai agglomeráció.

Ár: 35.000 Ft-tól!

Stúdió fotózás

 • Elsősorban az intimebb jellegű fotózásokhoz javaslom és olyan ügyfeleimnek, akiket zavarba ejthetnek az esetleges bámészkodók.
 • Helyszínek: Tata, Budapest - NdustrialStudios XI. ker., Stúdió Madison III ker., Studio Ligthroom IV. ker.

Ár: 40.000 Ft-tól!

Glamour / intim

 • Általában fehérneműs öltözet jellegű fotózás. Többnyire csak stúdióban vagy otthonodban, meghitt, bensőséges környezetben javaslom.
 • Helyszínek: Tata, Budapest - NdustrialStudios XI. ker., Stúdió Madison III ker., Studio Ligthroom IV. ker.

Ár: 50.000 Ft-tól!

Kosztümös fotózás

 • Vissza nem térő alkalom, hogy átéld egy választott időszak (1800-as évek, 1920-as évek, western …) életérzését. A fotózáskorhű kosztümökben, kiegészítőkben történik stúdióban vagy szabadtéren. Egyedi smink és frizura kérhető.
 • Helyszínek: Tata szabadtér, Tata - Tatai vár, Tata - Stúdió, Tata - Siglavy Capriola Lovarda, Vértestolna szabadtér, Budapest – NdustrialStudios XI. ker., Stúdió Madison III ker.,

Ár: 69.000 Ft-tól

Benned élő nő… projekt

 • Belső szépségedet kiemeljük és megörökítjük. Ezzel a programommal, amelynek fontos eszköze a fénykép és a nőiesen, finomra formált külcsín (smink, frizura) együttes összhangja, immár két éve szerez örömet a nőknek. Tapasztalataim alapján: táplálja az önbizalmat, segít a vágyaid és az önképed harmonizálásában. Nem utolsó sorban egy olyan megmérettetés és kihívás, amely helyre teszi önmagadban a médiai túlzásokkal alkotott ideális nő képét, segítséget nyújt a női tudatosság személyre szabott kialakításában.
 • Helyszín: Tatai stúdió

Ár: 59.000 Ft-tól!

Esküvő fotózás

 • Kattints át esküvői oldalamra, ahol teljes körű infókhoz és árakhoz juthatsz. Többféle lehetőségből válogathatsz, találsz olyan csomagot, amely videó felvételt (cinematográfiát) is tartalmaz.
 • Területek, ahol dolgozom: Komárom-Esztergom megye, Pest-megye, Győr-Moson Sopron megye, Fejér- megye, Ausztria

Gyakran Ismételt Kérdések

 1. Üzenetet küldesz.
 2. Kategóriát választasz.
 3. Helyszínt választasz.
 4. Időpontot egyeztetünk.
 5. Foglalót kérek átutalással.
 6. Konzultáció emailben vagy telefonon. Ötletek, ruhák, kiegészítők.
 7. A nagy találkozás – fotózás, fennmaradt összeg rendezése.
 8. Elektronikusan elküldött, kisméretű, vízjeles képekből válogatsz a képszámokat emelkedő számsorrendben visszaküldöd.
 9. Plusz képek rendelésének lehetősége.
 10. 6 munkanapon belül megkapod a képeket online úton.
 11. Megkérlek, adj értékelést a munkámról. (facebook, google cégem)

Előnyben részesítem az alábbi területeket: Budapest, Budapest környéke- Pest megye, Tata, Tatabánya, Komárom-Esztergom megye. Külföldön és az ország más területein is szívesen vállalok megbízásokat, útiköltség térítéssel.(oda-vissza út/80.- Ft/km)

A kapcsolati íven emailben vagy az ott feltüntetett telefonon. Hétvége esetén az első munkanapon válaszolok.

Kb. 2 héttel előtte.

Az év végi és hétvégi időpontok általában nagyon telítettek, ebben az időszakban a foglalást már szeptember-október elején meg kell ejteni.

Előnyben részesítem a stúdiós fotózásokat az alábbi budapesti helyszíneken:

exkluzív helyszínek: www.studiolightroom.hu; (Bp. 4. ker.) www.studiomadison.hu; (Bp. 3. ker.) www.ndustrialstudios.hu (Bp. 11.ker.)

egyéb műtermek: Tata – C’est la vie Fotóstúdió.

A szabadtéri fotózás helyszíne közös megbeszélésünk alapján történik.

Az általad választott csomagtól függ, ezeket telefonon vagy emailben át fogjuk beszélni. Lehetőséged van a MonArt Stúdió minőségi, korhű ruháinak kölcsönzésére is vintage, 1800-as évek, western, steampunk, goth és 20-as évek stílusában.

Igen, mindkettő megoldható, ajánlok szolgáltatókat, akikkel együtt dolgozom.

A fotózást követően, pár napon belül elküldök egy linket, ahonnan le tudod tölteni a kisfelbontású, logóval ellátott nyers képeket, ezekből tudod kiválasztani azokat, amelyeket retusálva, nagy felbontásban adok majd át. Erre pár munkanapot (kb. 6-8) még várnod kell. A kész képeket egy másik linken digitálisan, nagy méretben tudod majd letölteni, amelyek alkalmasak egy fotókönyvben való megjelenéshez is. Lehetőség szerint asztali gépre töltsd le a nagy méret miatt.

A csomagokban fel van tüntetve a képek darabszáma, amiket retusálva adok át. Plusz retusált képek rendelésére is van lehetőséged a feltüntetett darabáron.

Nyers képeket nem adok át, azonban külön díjazás ellenében élhetsz a lehetőséggel, hogy a vágott, korrigált, retus nélküli képeket megvásárolhatod vízjel nélkül, kis felbontásban. Azonban ezek még csak félkész állapotúak, ezért ezeket a fotókat csak családi nézegetésre használhatod.

A fotózást követően a számítógép előtt folytatom a munkám. Beállítom rajtuk a képvágást, színhőmérsékletet, fehéregyensúlyt és kontrasztot. Az általad kiválasztott képeket alapszinten retusálom. Pl. apróbb bőrhibák eltüntetése, a bőr lágyítása.

Ha magazin minőségű „HandMade”retust szeretnél, amelybe pl. beletartozik a valóságot nem túlzó enyhe karcsúsítás, testhibák javítása, haj megemelése, plusz fények, egyedi hangulatot adó színek használata, erre is van lehetőséged plusz költségért. Nyers képek kiválasztásánál általában küldök két mintát, hogy legyen összehasonlítási alapod és tudjál választani. Ezt nem kell előre eldöntened, ha erre van igényed, utólag, számla alapján átutalással rendezzük.

Nem igazán ajánlom az intim jellegű fotózásokon, a tapasztalat azt mutatja, hogy megnehezíti a személyes kontaktus kialakítását közted és köztem. Azonban egy családi vagy lifestyle fotózáson kifejezetten ajánlott a gyerekek terelgetésére, öltöztetésére.

Bárhol, bármikor, a fotós megjelölésével. Online médiában a nevem belinkelésével: fotó: Csilla Harmos.

Természetesen megtilthatod, de a külföldön bevett gyakorlatot alkalmazom: az általam készült képek referenciaként való felhasználásának letiltásáért +10% felárat kérek. A képek az én szellemi termékeim, felhasználási jogot, nem tulajdon jogot vásárolsz tőlem, amikor fizetsz értük.

Igen, vannak olyan felvételek, amik a tapasztalatom szerint ütősebbek úgy, mint színesben. Ezeket fekete-fehérben utómunkázom. Ha az összes képet szeretnéd fekete-fehérben is, azt a fotózás után megbeszéljük.

Az átadást követően 1 évig. A letöltő linkek 5 napig elérhetőek, időben töltsd le őket!

Fotókönyvet nem (digitális nyomtatás), Fine Art albumot igen, amely egy csúcsminőségű,, lézerlevilágítással készült fotókból álló dupla oldalas könyv. Minimum 20 oldalas és kétféle méretben ajánlom. Ezt a fotózáskor személyesen meg tudjuk beszélni. Bővebben ezen a linken nézheted meg róla a képeket, tudnivalókat, árakat.

A fotózásra jelentkezéskor 5. 000 vagy 10.000 Ft foglalóval jelezd az elküldött díjbekérő alapján, hogy komoly a szándékod.

A fennmaradó összeget a fotózás végén kérem el Tőled készpénzben.

A plusz képek vásárlását átutalásos formában, szintén számla alapján rendezzük.

A feltűntetett árak alanyi adómentesek magánszemélyek részére. Céges számla esetén a feltüntetett árakat +27% áfa terheli.

Igen. Az általad meghatározott összegben tudok ajándékkártyát biztosítani. Bővebben itt olvashatsz róla.

Ha még több kérdésed van és itt nem találtad a válaszokat, írj nekem!

Facebook
Pinterest